Rogaliki drożdżowe na śmietanie

Puszyste, pięknie wyrastające rogaliki drożdżowe na kwaśnej śmietanie z Nutellą. Pycha!

Rogaliki drożdżowe na kwaśnej śmietanie – składniki:

3 szklanki mąki pszennej tortowej40 g drożdży3/4 szklanki cukru250 ml kwaśnej śmietany 18% 2 łyżeczki cukru waniliowego2 jajka50 g roztopionego i ostudzonego masła1 jajko do posmarowania rogalikówdodatkowo: Nutella, możesz równiez

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close