Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i ogórkiem konserwowym

Pyszna, idealna do obiadu surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem papryki, ogórków konserwowych, czerwonej cebuli i szczypiorku.

Surówka z kapusty pekińskiej z papryką i ogórkiem konserwowym – składniki:

1 kapusta pekińska (około 800g)1 papryka czerwona3 ogórki konserwowe1 mała cebula czerwona1 pęczek szczypiorku1 łyżka octu jabłkowego3 łyżki olejuprzyprawy: sól, pieprz, cukier

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close