KANAPKOWY PRZEKŁADANIEC

Składniki:
Brownie:250 g gorzkiej czekolady6 jajek3/4 szklanki cukru200 ml mleka150 g margaryny150 g mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia3 łyżki kakaoMasa cytrynowa:2 opakowania budyni śmietankowych3/4 szklanki cukru250 g margaryny0,5 litra mleka2 cytryny1 olejek spirytusowy cytrynowy

Dodatkowo:

opakowanie wafli kwadratowych potrzebne nam 4 sztukisłoik dżemu morelowego z kawałkami owoców ok. 390 g100 g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close