Szarlotka z bezą na kruchym spodzie

04.11.2020

Składniki:

(blaszka 25x35cm)
(szklanka 250 ml)

Ciasto:

Mąka krupczatka 450 gMasło 275 gŻółtka 5Cukier puder 1/3 szklanki Proszek do pieczenia łyżeczkaBeza:Białka 5 Cukier 3/4 szklankiBudyń śmietankowy opakowanie 40 gOwoce:Jabłka 1,2 kgCynamon

Przygotowanie:

Składniki na ciasto przekładamy do miski i szybko zagniatamy ciasto. Ciasto dzielimy na dwie części mniejszą i większą w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close