Żeberka duszone w kiszonej kapuście

04.11.2020

Żeberka w kapuście to naprawdę fajny pomysł na obiad. Jest prosty do przyrządzenia i bardzo smaczny. Minimum składników maksimum smaku 😉

Składniki:

ok 1 kg żeberek wieprzowych1/2 kg kapusty kiszonej2 cebuledowolna mieszanka przypraw własnych lub gotowych do żeberekliść laurowyziele angielskie

Sposób przygotowania:

1. Żeberka opłukać, osuszyć, pokroić na porcje. Oprószyć przyprawami i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close