Zapiekanka z ryżem i mięsem mielonym

06.11.2020

Składniki:

Mięso mielone 400 gRyż 200 gPomidory krojone w puszceCebulaPieczarki 250 gGroszek konserwowy szklankaSer żółty150 gSólPieprzNatka pietruszki posiekana 2 łyżkiPrzygotowanie:
Ryż ugotować al dente w osolonej wodzie. 3-4 minuty krócej niż jest na opakowaniu.
Na patelni na rozgrzanym oleju podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę. Gdy się zarumieni dodajemy pokrojone pieczarki.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close