ŚNIEŻYNKA

Składniki:

Biszkopt kokosowy:

6 jajek6 łyżek cukru6 łyżek mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia6 łyżek wiórków kokosowychMasa kokosowa:
10 sztuk cukierków kokosowych250 g margaryny0,5 szklanki cukru2 opakowania budyni śmietankowych0,5 litra mlekaDodatkowo :2 wafelki kokosowe w białej czekoladziePrzygotowanie:Biszkopt kokosowy- do miski przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia i dodać wiórki kokosowe. Następnie ubić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close