Klopsiki po japońsku

10.11.2020

Klopsiki po japońsku

Pyszne, smaczne i kolorowe danie jednogarnkowe. Ciekawy pomysł na szybki i pyszny obiad dla całej rodziny. Polecam!

Składniki:

Klopsiki:

500g mięsa mielonego wieprzowego

100g kaszy jaglanej

1 jajko

1/2 szklanki mąki- do obtoczenia klopsików

przyprawy: sól, pieprz, majeranek, bazylia, oregano, papryka słodka i ostra

Sos warzywny:

2 papryki (użyłam żółtej i czerwonej)

1 cebula

1 mała cukinia

2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close