Syrop z cebuli

12.11.2020

Składniki:

Cebula 250 gMiód 5 pełnych łyżekDodatki opcjonalnie:Sok wyciśnięty z jednej cytrynyImbir kawałek ok. 2 cmKurkuma kawałek ok. 2 cmPrzygotowanie:
Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Przełożyć do wyparzonego słoiczka. Dodać sok wyciśnięty z całej cytryny, pokrojoną kurkumę oraz imbir ( Kurkumę oraz imbir najlepiej oskrobać nie obierać). Całość

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close