MINI TORCIKI

Składniki:

Biszkopt kokosowy:

12 jajek12 łyżek cukru12 łyżek mąki pszennej12 łyżek wiórków kokosowych2 łyżki proszku do pieczeniaMasa kakaowa z nutą pomarańczy:
2 opakowania budyni czekoladowych0,5 litra mleka0,5 szklanki cukru250 g margaryny2 łyżki ciemnego kakao1 olejek spirytusowy pomarańczowyDodatkowo :różowa posypka waflowa8 kostek gorzkiej czekoladyPrzygotowanie:Biszkopt kokosowy- do miski przesiać mąkę z proszkiem do pieczenia

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close