sałatka z pieczarką konserwową

[Głosów: 5 Average: 5/5]

składniki:
1 słoik pieczarek konserwowych (ok. 280g)
4 jajka
1 puszka kukurydzy
4 ogórki konserwowe
5 plastrów papryki konserwowej
1/2- 1 jabłko
natka pietruszki
majonez
pieprz

wykonanie:
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Pieczarki siekamy lub kroimy na mniejsze kawałki. Paprykę, ogórki, jabłko również kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Wszystkie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close