Swojskie roladki z karkówki

16.11.2020

Swojskie roladki z karkówki

Kruche i aromatyczne, faszerowane roladki wieprzowe duszone w pysznym sosie. Obiad palce lizać!

Składniki:

6 plastrów karkówki

1 ząbek czosnku

2 liście laurowe

2 ziarna ziela angielskiego

sól, pieprz

pół szklanki mąki do obtoczenia roladek

3-4 suszone grzybki

1 i 1/2 szklanki wody

olej do smażenia

wykałaczki lub sznurek do związania roladek

1 skibka ciemnego chleba

2 pomidory

1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close