Pierniczki alpejskie z nadzieniem lub bez :)

21.11.2020

Składniki:
(składniki na ok. 40 sztuk)
(szklanka 250 ml)

Mąka pszenna 500 gMiód 200 gMasło 125 gŻółtka 4Białka 2Śmietana 18 % 1/2 szklanki ( śmietana najlepiej w temperaturze pokojowej)Przyprawa do piernika 2 pełne łyżeczkiKakao 2 łyżki Soda pełna łyżeczkaPrzygotowanie:
Śmietanę wyjąć z lodówki, aby osiągnęła temperaturę pokojową. Gdy śmietana

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close