tort biała czekolada wiśnia i trufla

[Głosów: 5 Average: 5/5]

składniki na biszkopt:
(pieczemy dwa takie biszkopty)
100 g mąki
80 g cukru
3 jajka, białka oddzielone od żółtek
1 i 1/2 łyżki oleju
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia

wykonanie:
Białka miksujemy na sztywno. Dodajemy stopniowo cukier oraz żółtka. Następnie w dwóch turach dodajemy przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i delikatnie mieszamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close