Polędwiczka w sosie pieczarkowym z rozmarynem

24.11.2020

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Plastry polędwiczki duszone w delikatnym sosie śmietanowym, z wyrazistym w smaku rozmarynem oraz pieczarkami.
Tak przygotowane mięso świetnie smakuje podane z ryżem lub puree ziemniaczanym.

Składniki:

1 polędwiczka wieprzowa ( ok. 600g.)
sól, pieprz
mąka pszenna do panierowania
smalec do smażenia
500g. pieczarek
1 cebula
400 ml śmietanki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close