Wigilijne uszka z grzybami

25.11.2020

Składniki:
(na ok .40 sztuk)
(szklanka 250 ml)

Ciasto:

Mąka pszenna 1 i 1/2 szklanki Woda gorąca 1/2 szklankiSól 1/2 łyżeczkiFarsz:Grzyby suszone 30 gCebula mała SólPieprzPrzygotowanie:

Grzyby namoczyć w wodzie całą noc. Kolejnego dnia ugotować w tej samej wodzie do miękkości ok 1 godzinę.

Cebulę pokrojoną w kosteczkę zeszklić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close