Żeberka w kiszonej kapuście z suszonymi grzybami i śliwkami

29.11.2020

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Żeberka wieprzowe duszone w aromatycznej kiszonej kapuście z dodatkiem suszonych grzybów i śliwek.
Danie świetnie smakuje z ziemniaczanym piuree,  doprawionym chrzanem.

Składniki:

1,5 kg żeberek wieprzowych w pasku
słodka papryka mielona
ostra papryka mielona
sól, pieprz
mąka pszenna do obtoczenia mięsa
smalec do smażenia
2 cebule
1 kg

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close