Prosty przepis na śledzie po kaszubsku

02.12.2020

Składniki:

Płaty śledziowe 500 g u mnie w olejuKoncentrat pomidorowy 1/2 szklankiOcet 3 łyżkiCebula 2Cukier 2 łyżkiLiść laurowy 3Ziele angielskie 3Olej do smażeniaPrzygotowanie:

Cebulę pokroić w pióra i zeszklić na niedużej ilości oleju. Gdy zacznie się rumienić dodać cukier i wymieszać. Kolejno dodajemy ocet, liść ziele i koncentrat. Całość

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close