Krokiety z kapustą kiszoną i pieczarkami

05.12.2020

Pyszne krokiety, które niedawno przygotowałam. Do farszu użyłam własnej kiszonej kapusty ze słoika, którą robiłam końcem września (

Składniki:

14 usmażonych naleśników

Farsz:

400 g kapusty kiszonejkilka pieczarek1/2 cebuliolej do smażeniapieprz, sólmajeranek

Do panierki:

2 rozmącone jajkabułka tarta

Sposób wykonania:

1. Robimy farsz, kapustę płuczemy jeśli jest bardzo kwaśna, zalewamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close