Smażony morszczuk, puree ziemniaczane z koperkiem i surówka z kiszonej kapusty

09.12.2020

Jeżeli szukasz smacznego pomysłu na obiad, koniecznie wypróbuj ten przepis.

Składniki oraz sposób przygotowania:

Ryba smażona na patelni

2 filety z morszczuka przecięte na półjajkobułka tartamąkaolejsok z cytrynysól, pieprz

Rybę obtaczam w przyprawach, skrapiam sokiem z cytryny, odstawiam na pół godzinki. W misce roztrzepuję jajko, daję sól, pieprz i wkładam

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close