Ryba po grecku

11.12.2020

Składniki:

Filety rybne 1 kgMarchewka 6 większychSeler średniPietruszka korzeń średniPor biała część u mnie 180 gCebula 2Bulion szklanka 1- 1 i 1/2 szklankiZiele angielskie 3Liść laurowy 2Pieprz 5 kulekKoncentrat pomidorowy słoiczek 200 gMusztarda delikatesowa łyżkaSólPieprzOlejPrzygotowanie:
Rybę pokroić na mniejsze kawałki, doprawić z dwóch stron solą oraz pieprzem. Rybę obtaczamy w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close