PIERNIK CHAŁWOWY

Składniki:
Biszkopt piernikowy:
6 jajek6 łyżek cukru6 łyżek mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia1 łyżka przyprawy do piernikaMasa chałwowa:
2 opakowania budyni waniliowych bez cukru 3/4 szklanki cukru1 łyżka cukru waniliowego0,5 litra mleka250 g margaryny100 g chałwy waniliowejDodatkowo:cukrowe płatki śniegucukrowe żółte gwiazdkicukrowe choinkikolorowa posypka cukrowaposypka waflowa zielonaPrzygotowanie:Biszkopt piernikowy-

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close