,,Polędwiczka z sosem malinowym’’

Najdelikatniejszy kawałek wieprzowiny, czyli polędwica połączona z malinowym sosem to idealny pomysł na obiad lub przystawkę świąteczną . Polędwiczka z malinami to kolejny przykład na harmonię smaków mięsa z owocami.

Składniki

1 polędwiczka wieprzowa około 200
gramówoliwa z oliwek do smażenia1 cebulaPrzyprawa
do wieprzowiny Około 50 mililitrów ocetu balsamicznego1 łyżka miód Stovit2 łyżki konfitury

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close