Schab ze śliwką

13.12.2020

Składniki:

Schab 1 kgSól łyżkaJałowiec 3 kulkiMajeranek łyżkaPapryka słodka łyżeczkaPieprz czarny mielony łyżeczkaśliwki suszone 200 gPrzygotowanie:
Kulki jałowca rozgnieść w moździerzu lub za pomocą noża. Wmieszać z pozostałymi przyprawami przygotowując marynatę. Przygotowaną mieszanką przypraw nacieramy schab z każdej strony.
Za pomocą długiego wąskiego noża robimy nacięcie na wylot schabu.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close