Kotlety mielone z pieczarkami i papryką

14.12.2020

Składniki :

ok.30 dag mięsa mielonego wieprzowego15 średniej wielkości pieczarek1 duże jajkocebulapołowa kajzerkisól, pieprz, mielona papryka ostratłuszcz do smażenia
Przygotowanie:Surowe, umyte pieczarki rozdrabniamy np. ścierając na tarceBułkę moczymy w wodzieCebulę kroimy drobno i przesmażamy by straciła surowośćDo mięsa dodajemy pieczarki, jajko, przestudzoną cebulę oraz odciśniętą

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close