Pasztet z królika i wieprzowiny

21.12.2020

Składniki :

ok.1 kg tuszki z królika30 dag podgarla2 duże marchewki1 pietruszka, kawałek selera3 średnie cebule5 ząbków czosnku3 duże jajka1-2 małe kajzerkisól, pieprz, gałka muszkatołowa, majeranek, oregano, papryka mielona ostra, 2 liście laurowe, kilka ziaren pieprzu
Przygotowanie :Mięsa włożyć do dużego garnka, zagotować i wtedy „zszumować”Gotować

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close