Warstwowa sałatka z mięsem mielonym i mozzarellą

26.12.2020

Idealna na różnego rodzaju uroczystości rodzinne, święta, Sylwestra. Podzielna i sycąca. Zaskakująca, przez dodatek mięsa mielonego.

1/2 główki małej kapusty pekińskiej2 op. mozzarelli w zalewie2 czerwone cebulekilka ogórków konserwowych (ja daję dużo, bo lubię)1 puszka kukurydzy500 g mięsa mielonego (wieprzowego lub drobiowego)4-5 łyżek koncentratu pomidorowego1/2 łyżeczki mielonej słodkiej papryki1/4 łyżeczki mielonej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close