Pełnoziarnista tarta z mascarpone i mandarynkami

05.01.2021

Pełnoziarnista tarta z masą mascarponową jest niebiańska! Dodatek mandarynek sprawia, że deser posiada smak słodko-kwaśny. Mniam!

Składniki:

Spód

125g mąki pszennej pełnoziarnistej10g erytrytolu60g zimnego masła 82%30ml zimnej wody

Krem

125g zimego serka śmietanowo-kremowego typu włoskiego- mascarpone 50ml zimnej śmietanki 36%10g erytrytolu400g mandarynekSposób

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close