Pieczeń wieprzowa z kaszą gryczaną

07.01.2021

Dziś kasza z mięsem dwa w jednym 😉 Do takiego dania świetnie pasuje sos pieczarkowy lub grzybowy.

Składniki:

700 g mięsa wieprzowego mielonego (u mnie łopatka)1 cebula100 g kaszy gryczanej palonej2-3 ząbki czosnku2-3 suszone grzybki (wcześniej namoczone w wodzie)2 jajkasól, pieprzniepełna szklanki wody z moczenia się grzybów lub czystej wody majeranek

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close