ślimaczki z ciasta francuskiego a la pizza

składniki:
1 opakowanie ciasta francuskiego
ok. 150 -200 g pieczarek
ok. 100 -150 g sera żółtego
parę plastrów szynki
1/2 małej papryki czerwonej
1/2 małej papryki żółtej
sos pomidorowy:
passata pomidorowa lub ketchup
1-2 ząbki czosnku
oregano
sól, pieprz

wykonanie:
Pieczarki oczyszczamy, myjemy, kroimy w plasterki, podsmażamy na maśle, doprawiamy solą oraz pieprzem. Papryki kroimy w kostkę. Ser ścieramy na tarce o grubych

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close