Zapiekane bułki z kiełbasą i serem

09.01.2021

Bułki z piekarnika, nadziewane serem żółtym, kiełbasą oraz ogórkiem kiszonym.

Składniki oraz sposób przygotowania:

Bułki w miejscu nacięć, rozcięłam, nasmarowałam od środka i na zewnątrz mieszanką (jajko, oliwa, czosnek, sól, pieprz, oregano, natka pietruszki) w kieszonki włożyłam plasterki sera żółtego, kiełbasy i ogórka kiszonego.

Ułożyłam na blasze, do nagrzanego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close