PODWÓJNY CZEKOLADOWIEC

Składniki:

Biszkopt kakaowy:

6 jajek6 łyżek cukru5 łyżek mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia1 łyżka kakaoMasa czekoladowa :2 opakowania budyni czekoladowych bez cukru0,5 szklanki cukru250 g margaryny0,5 litra mleka100 g gorzkiej czekoladyBiała polewa:130 g białej czekolady55 g masła140 g cukru pudru3 łyżki mlekaDodatkowo:garść płatków czekoladowych lub ok. 50 g startej czekoladyPrzygotowanie:Biszkopt kakaowy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close