Gołąbki siekane w sosie pomidorowym

To danie to już klasyk. Gołąbki w wersji przyspieszonej. Do ich przygotowania najlepiej użyć młodej kapusty oraz kleistego ryżu arborio. Gołąbki najlepiej smakują zanurzone w aromatycznym sosie pomidorowym…

Składniki:
400 g ryżu arborio
ok. 250 g drobno poszatkowanej młodej kapusty
600 g mielonego mięsa wieprzowego (użyłam mielonej łopatkj)
1 duża cebula
3-4 ząbki czosnku
kminek i majeranek
słodka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close