Kopytka z kiełbasą i cebulką

12.01.2021

Kopytka to bardzo wdzięczny temat. Można je robić na wiele sposobów i nigdy się nie nudzą. Dziś wersja z kiełbasą i cebulą.

Składniki:

Kopytka:

1200 g ziemniaków (waga po obraniu)ok 1,5 szklanki mąki pszennej1 jajkosól

Dodatkowo:

1-2 laski kiełbasy1 cebulaolej do smażenia

Sposób przygotowania:

1. Ziemniaki obrać, umyć, ugotować w osolonej wodzie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close