Tofurnik z polewą krówkową

14.01.2021

Zupełnie wegański tofurnik z polową krówkową, a ponadto w środku jest czekolada! Same pyszności, mmm.

Składniki:

Spód

100g mąki pszennej pełnoziarnistej T18501/4 łyżeczki proszku do pieczenia40g erytrytolu50g oleju kokosowego30ml zimnej wody

Masa tofurnikowa

540g (3 kostki) tofu naturalnego80g erytrytolu400ml mleczka kokosowego30g mąki ziemniaczanejsok z jednej cytryny50g

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close