Ciasto „Salceson” w odświeżonej wersji

15.01.2021

Dzisiaj chciałabym się podzielić z Wami przepisem na ciasto mojego dzieciństwa według przepisu mojej Babci w ulepszonej wersji. Zamiast cukru białego dodałam cukier brązowy, jabłka zamieniałam na gruszki i okrasiłam to wszystko mleczną czekoladą. Rewelacja. Polecam

Składniki:

1 łyżka wody

¾ szklanki oleju rzepakowego (np. Wielkopolski lub Kujawski)

½ szklanki cukru brązowego

1 ½

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close