CZEKOLADOWIEC KOKOSOWY

Składniki:

Ciasto:

3 jajka3/4 szklanki cukru kokosowego135 g margaryny100 g gorzkiej czekolady150 ml śmietany np. 18%200 g mąki pszennej50 g wiórków kokosowych1 łyżka proszku do pieczeniaMasa kokosowa:2 opakowania budyni o smaku śmietankowym bez cukru0,5 szklanki cukru430 g masy kokosowej (użyłam gotowej masy HELCOM)0,5 l mleka250 g margaryny Dodatkowo:garść płatków czekoladowych lub ok.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close