Kotlety schabowe wg Magdy Gessler moczone w mleku i cebuli

18.01.2021

Zobacz jak zrobić niebanalne kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli z przepisu Magdy Gessler. Podwójnie panierowane i smażone tradycyjnie na smalcu. Zobacz jak zrobić pyszne, kruche i miękkie kotlety schabowe.

Składniki:

0,5 kg schabu (najlepiej z kością)0,5 litra mleka1 większa cebula5 ziaren czarnego pieprzu1 liść laurowy

Dodatkowo do smażenia:

2 jajkabułka tartamąkasmalecsól i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close