Polędwiczka z cebulką po chińsku

18.01.2021

Pomysł na obiad w stylu orientalnym. Medaliony z polędwiczki wieprzowej w marynacie sojowo imbirowej z dodatkiem miodu i sezamu podane z prażoną cebulką.
8 medalionówPolędwiczka wieprzowa2 średniej wielkości cebuleMarynata8 łyżek sosu sojowego2 łyżki płynnego miodu 3 duże szczypty imbiru w proszku 3 duże szczypty czosnku suszonego1 łyżeczka tymianku1 łyżka ketchupu4

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close