Zebra na białkach

20.01.2021

Składniki:(szklanka 250 ml)
Białka 6 sztukMąka pszenna tortowa szklanka +2 łyżkiKakao 2 łyżkiMasło 100 gCukier puder 100 gProszek do pieczenia łyżeczkaSól szczypta+ polewa: Czekolada mleczna 100 g, olej łyżka, mleko łyżka
Przygotowanie:
Białka w temperaturze pokojowej ubić na sztywną pianę z odrobiną soli. Dodać cukier puder i zmiksować z białkami.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close