MUFFINY CYTRYNOWO – CZEKOLADOWE

Składniki:

Muffiny cytrynowe:

2 jajka0,5 szklanki cukrusok i skórka otarta z 1 cytryny1/3 szklanki oleju1 szklanka mleka2 szklanki mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczeniaBudyń czekoladowy:1 opakowanie budyniu o smaku czekoladowym2 łyżki cukru0,5 litra mlekaKrem czekoladowy:150 g masła50 g cukru pudru250 g serka mascarpone1 łyżka ciemnego kakao

Przygotowanie:

Budyń czekoladowy – 1 opakowanie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close