Zupa meksykańska

28.01.2021

Zupa meksykańska z mięsem wieprzowym to propozycja dla wielbicieli wyrazistych, ostrzejszych smaków.

Składniki

ok. 1kg łopatki wieprzowej2 cebulepapryka konserwowa i świeżafasolka i kukurydza z puszkipassataketchuppapryka słodka w proszkuszczypta chilipieprz cayenne

Przygotowanie

Mięso kroję w średnią kostkę dodaje paprykę w proszku, pieprz cayene.

Obsmażam chwilke i dolewam odrobinę wody

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close