Kręcone pączki koreańskie

30.01.2021

Składniki:
(16 sztuk)
(szklanka 250 ml)

Mąka pszenna 3 szklanki Mleko szklankaDrożdże 25 gJajkoMasło 40 gCukier 3 łyżkiSól szczyptaDo obtaczania : Cukier 5 łyżek + cynamon 1/2 łyżeczki
Przygotowanie:
Do miski wlewamy ciepłe mleko, rozkruszone drożdże, cukier, jajko, i roztopione lekko cieple masło. Całość wymieszać i odstawić do wyrośnięcia

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close