CYTRYNÓWKA

Biszkopt cytrynowy:

6 jajek3/4 szklanki cukru kryształ200 g margaryny2 łyżki oleju190 g jogurtu naturalnego1,5 szklanki mąki pszennej1 szklanka mąki ziemniaczanej1 łyżka proszku do pieczeniasok wyciśnięty z 1/2 cytryny1 olejek cytrynowy4 jabłkaKrem cytrynowy:2 opakowania budyni cytrynowych bez cukru3/4 szklanki cukru500 ml mleka250 g margarynysok wyciśnięty z 3 – 4 cytryn
Dekoracja:garść

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close