Sałatka z fetą i prażonymi migdałami

31.01.2021

Sałatka z fetą i prażonymi migdałami jest bardzo lekka, a jednocześnie sycąca, więc doskonale sprawdzi się na imprezę z przyjaciółmi lub rodzinne spotkanie.

Składniki

pół główki sałaty lodowej250g sera fetaszklanka suszonej żurawinyszklanka płatków migdałowych

Sos:

2-3 łyżki jogurtu naturalnego1-2 łyżki majonezu2 ząbki czosnkusól, pieprz

Wykonanie

Składniki na sos wymieszać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close