Naleśniczki po bolońsku

03.02.2021

Naleśniczki po bolońsku

Mogą posłużyć za obiad, kolację lub danie na przyjęcie. Chrupiące i treściwe naleśniki zapiekane z pysznym farszem.  Palce lizać!

Składniki:

ok 5-8 sztuk naleśników PRZEPIS TUTAJ

Farsz:

300 g mielonego mięsa wieprzowego

1 cebula

2 ząbki czosnku

1 papryczka chilli (można pominąć)

1 szklanka groszku konserwowego

2 łyżki koncentratu pomidorowego

1/3 szklanki bulionu lub wody

Przyprawy:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close