Mięso mielone z indyka z makaronem ryżowym, szpinakiem i jogurtem naturalnym

04.02.2021

Bardzo szybki i pełnowartościowy posiłek. Idealny dla miłośników szpinaku.

Składniki:100g mięsa mielonego z indyka50g suchego makaronu ryżowego225g szpinaku mrożonego50ml jogurtu naturalnegoprzyprawy: pieprz, czosnek granulowany, zioła prowansalskie5ml oleju rzepakowego do smażenia
Sposób przygotowania:Makaron ugotować zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu. Na patelnie wrzucić

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close