Koktajl z mango na kefirze z natką pietruszki i chrupkim pieczywem

06.02.2021

Zapraszam na pyszny koktajl. Koktajl przygotowałam na bazie kefiru z dodatkiem mrożonego mango, natki pietruszki, chrupkiego pieczywa i miodu. Polecam.

Składniki :

500 g kefiru

20 dag mrożonego mango

1 łyżka miodu

2 łyżki pokrojonej natki pietruszki

2 szt crispy ( chrupkie pieczywo z kozim serem i rozmarynem )

sok z cytryny do smaku

Sposób przygotowania

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close