TORCIK ITALIANO

Składniki:

Biszkopt kawowy:

6 jajek3/4 szklanki cukru5 łyżek gorącej wody3 łyżeczki kawy rozpuszczalnej3/4 szklanki mąki pszennej3/4 szklanki mąki ziemniaczanej1 łyżka proszku do pieczenia

Masa czekoladowa:2 opakowania budyni czekoladowych bez cukru0,5 szklanki cukru250 g margaryny0,5 litra mleka250 g serka mascarpone o smaku czekoladowymPolewa:
130 g gorzkiej czekolady
55 g masła
140 g cukru pudru

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close