Ciasto z białek z jabłkami i budyniem

12.02.2021

Miękkie, rozpływające się w ustach ciasto z jabłkami i budyniem idealne do popołudniowej kawy czy herbaty.

Składniki

Ciasto:

7 białek7 pełnych łyżek cukru7 łyżek mąki5 łyżek oleju1,5 łyżeczki proszku do pieczenia

Masa jabłkowa:

5-6 jabłek4 łyżki cukru1 cukier cynamonowy1 budyń śmietankowy bez cukru

Przygotowanie

Białka ubijamy z cukrem na sztywną

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close